Beställ lista över lämpliga fonder

 
SKRÄDDARSYDDA LISTOR

Vill du ha en skräddarsydd lista så beställer du den genom att REGISTRERA DIG FÖRST eller logga in. Då kopplas du till beställningssidan som också blir din medlemssida. Medlemsskapet är alltid gratis. Vill du att vi gör listan kostar det pengar. Du kan också göra den själv gratis.

En skräddarsydd förteckning görs för hand av en erfaren stipendiekonsult. Den kommer innehålla minst tio sökbara fonder, ofta många fler. Vi tar fullt betalt för en förteckning som innehåller minst tio sökbara fonder. Innehåller förteckningen färre än tio fonder så sänks priset med motsvarande belopp. Innehåller förteckningen t.ex fem fonder så återbetalas halva köpesumman, exkl eventuellt porto och frakt.

DATORGENERERADE LISTOR

Listan görs av ett datorprogram och blir inte så bra som den skräddarsydda, men mycket billigare. Den kommer innehålla många fler fonder än den skräddarsydda listan. Många av fonderna får du sålla bort eftersom du inte är behörig att söka dem. Blir det fler än 200 träffar så rekommenderar vi den skräddarsydda listan i stället. Vi levererar inte listor med fler än 200 fonder, det är inte meningsfullt. Ingen är behörig att söka så många fonder.

LEVERANSVILLKOR FÖR LISTOR

Köp av våra tjänster via telefon eller Internet regleras av Distans- och Hemförsäljningslagen och E-handelslagen. 
Ångerrätt gäller endast om tjänsten eller abonnemang ännu inte tillverkats eller levererats. Eftersom en förteckning av fonder är unikt tillverkad för dig enligt din önskemål så går det inte att ångra en betald och levererad förteckning. Skräddarsydda och Automatiskt gjorda förteckningar är alltså en tjänst som inte har ångerrätt på grund av tjänstens beskaffenhet. Om du har loggat in en gång med användarnamn/lösenord på ditt abonnemang så har abonnemangets påbörjats och då gäller inte ångerrätt.