Skräddarsydd lista eller abonnemang

Månadsabonnemang START

Sök fonder själv med ett Månadsabonnemang för dig som söker fonder för studerande, ensamstående förälder,
sjuk/funktionshindrad, ekonomiskt behövande, försörjningsstöd osv.

45 kr per månad

 


 Månadsabonnemang PRO

Månadsabonnemang för dig som söker fonder för föreningar, organisationer, ledare, lärare, yrkeslegetimerade, konstnärer,
kultur, miljö, fred osv och alla ändamål som ingår i START abonnemanget.

99 kr per månad

 

SÖK FONDER I GLOBALGRANT PÅ DET SÄTT SOM PASSAR DIG BÄST

Beställ en skräddarsydd förteckning för dig själv, din familj eller någon som behöver din hjälp

Gör det enkelt, snabbt och bekvämt för dig.

Beställ en skräddarsydd lista med fonder som du inte hittar på Google eller någon annanstans. Du får en lista som passar in på din profil. Perfekt för studenter, pensionärer, ensamstående, sjuka, kulturarbetare, forskare eller projektledare. 

Nu kan du också få hjälp på telefon med specifika förslag på fonder och bidrag som passar dig och din familj om du har svårt med e-post och datorer. Ring 08-559 250 70 säkrast 9-12 mån-fre vardagar. Ringer du från utlandet kan du nå mig via Skype på lars.globalgrant under samma tider. Kostnaden för hjälp med specifika fonder för dig och din familj per telefon är från 245 kr men det är en engångsavgift. Att ringa och fråga om pengar och idéer för att finna finansiering i största allmänhet kostar inget, det är alltid gratis.

  *Beställningen blir inte bindande förrän du betalat  

Sjuka, funktionshindrade & ekonomiskt behövande 325 kr
Beställ bidragslista*

Studerande 425 kr
Beställ stipendielista*

Doktorandstudier
Beställ lista från 895 kr*

Små projekt & kreativ verksamhet
Beställ lista från 895 kr*

Föreningar, organisationer & skolor
Beställ förteckning från 1975 kr

Vänligen betala till Stöd & Stipendier AB med något av alternativen

• Bankgiro 226-2384
Plusgiro 603 83 29-6
Swish 123 351 0583

Ange din e-mejladress eller mobilnummer i meddelandefältet (OCR-nummer). 5-10 dagar efter vi mottagit din betalning är din lista klar och du får leverans på e-post Önskar du utskrift på papper och leverans hem i brevlådan tillkommer 100 kr. Efter du betalt blir beställningen bindande, se villkor.

Sök gratis på biblioteket

Logga in på biblioteket

Här finner du fonder som inte finns på Google eller någon annanstans. Använd Global Grant enklast och snabbast helt gratis genom att gå till ditt bibliotek eller universitet. Sätt dig vid en dator och surfa till vår söksida.  Du kommer direkt in i databasen utan inloggning och kan söka fonder helt anonymt. Om du behöver hjälp, be en bibliotekarie visa dig.

Sök gratis hemifrån eller var du än befinner dig

Logga in hemifrån
Välj kommun i listan och skriv in ditt lånekortsnummer.

A. Om du inte hittar ditt universitet eller bibliotek i listan så Googla enklast på t ex på "Globalgrant Malmö" eller "Globalgrant Göteborg". Då får du upp en sida med länkar, välj den länk som går till ditt bibliotek eller universitet. Följ deras instruktioner för inloggning till databaser. Det brukar behövas lånekortsnummer och PIN-kod eller studentleg för universiteten. Om du behöver hjälp kontakta oss.

Ovanstående är det enklaste sättet för fjärrinloggning, men det har sina begränsningar. Du kan inte spara de fonder du valt ut till din medlemssida, för det finns ingen koppling mellan bibliotekets abonnemang och din medlemssida. Vill du ha alla funktioner så gör du som under B.

B. Registrera dig först som medlem på Global Grant och logga in till din medlemssida. Medlemskapet är gratis för alltid. På din medlemssida väljer du ditt bibliotek i listan över bibliotek som använder Global Grants fjärrinloggning. Följ anvisningarna för att koppla din medlemssida till ditt biblioteks abonnemang.

AllaStudier.se och Studentum.se

Dessa två sajter utgör tillsammans Nordens största plattform för utbildningar. Här kan du söka, hitta och jämföra utbildningar med varandra. Men också snabb och enkelt få den information du behöver för att göra ett informerat utbildningsval. (rekommenderas)

Studera utomlands, att välja rätt skola och finansiering

Utlandsstudier.se hjälper dig som vill studera utomlands helt gratis. Här kan du söka efter skolor i en stor skoldatabas och ställa frågor om utlandsstudier. Sajten innehåller också många guider och artiklar som behandlar ämnen som studiemedel, stipendier, utlandsstudieförsäkring och hur man kan studera utomlands gratis.